Warning: Use of undefined constant CHILD_THEME_VERSION - assumed 'CHILD_THEME_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u13417p34737/domains/spaarrekeningenvergelijken.org/public_html/wp-content/themes/news/functions.php on line 12
Ageon introduceert vernieuwde RenteRekening - Spaarrekening

Ageon introduceert vernieuwde RenteRekening

Aegon aanpassing Rente RekeningIn een nieuwsbericht naar haar klanten maakt Aegon bekend dat het de RenteRekening heeft vernieuwd. Dit als reactie op de wensen en suggesties die het van haar klanten heeft ontvangen. De producten worden nu vereenvoudigd. Naast deze vereenvoudiging worden ook extra mogelijkheden toegevoegd.

Beter inzicht renterekening via internet

De AEGON RenteRekening kun je nu ook via het internet beheren. Het is vanaf eind april 2013 eenvoudiger om de rekening online in te zien en deze ook zelf te wijzigen. Hiervoor is wel toegang tot internetbankieren nodig. Wanneer klanten deze nog niet hebben kan dit aangevraagd worden via mijn.aegonbank.nl.
Aegon geeft aan dat de rekeningoverzicht nog steeds per post worden verstuurd maar dat deze straks ook via internet op elk gewenst moment kunnen worden bekeken.

Wat verandert met de nieuwe Aegon RenteRekening?

In de e-mail die naar de klanten is verstuurd wordt in een opsomming weergegeven wat nu precies veranderd voor de klant en wat van de klant verwacht wordt:

  • het rekeningnummer blijft gelijk
  • De opgebouwde rente wordt eind april tussentijds op de rekening gestort.
  • rekeningoverzichten blijf je per post ontvangen.
  • De klant hoeft niks te doen
  • Vanaf eind april eenvoudig via internet de rekening inzien.

Wel horen bij deze nieuwe Renterekening ook nieuwe voorwaarden. In het verstuurde bericht is een link opgenomen die naar deze aangepaste voorwaarden verwijst.
Zie voor meer informatie ten aanzien van deze aanpassingen de site van Aegon.

Speak Your Mind

*