Nu de RentePlus Centraal Beheer Spaarrekening openen?

renteplus centraal beheer spaarrekening openen

Langzaam komen de aanbieders van een spaarrekening met hogere rentetarieven. De banken en verzekeraars bieden hogere rentetarieven aan. Bij Centraal Beheer loopt de zomeractie bij de RentePlus spaarrekening. Dit is een rekening met een vrij opneembaar spaartegoed waarbij de verzekeraar toch een hoge rente geeft. Het gaat hierbij wel om een variabele rente. Centraal Beheer spreekt zelfs van een toprente. In haar campagnes wordt het rentepercentage afgezet tegen de tarieven van ING, Rabobank en ABN Amro bank. Het rentetarief van Centraal Beheer is ruim hoger dan die van de concurrentie.

Bij deze RentePlus Centraal Beheer spaarrekening heb je geen minimum inleg nodig. Bij opening van een nieuwe spaarrekening kun je al na 2 werkdagen geld storten op de rekening. En vanaf dat moment kun je profiteren van het rentetarief. Deze rente wordt door Centraal Beheer maandelijks bijgeschreven. En niet jaarlijks zoals we vaak nog gewend zijn. Let daarbij wel op dat de rentetarieven van deze Centraal Beheer rekening variabel zijn en ook worden gecommuniceerd op basis van een effectief rentepercentage op jaarbasis.
Op een nieuwe spaarrekening te openen heb je de volgende gegevens nodig:

  • Burgerservicenummer
  • Legitimatiebewijs (paspoort of ID-kaart)
  • Huidig rekeningnummer

Na het online openen van de RentePlus rekening moet je een kopie van het legitimatiebewijs vertrekken aan Centraal Beheer. Dit document kun je per post versturen of als attachment bij een e-mail bericht. Bij het openen van de spaarrekening kun je ook een mede rekeninghouder opgeven.

Vergelijkbare berichten