Rentedaling bij Spaarrekening Centraal Beheer

Rentedaling bij Spaarrekening Centraal Beheer

Vandaag een e-mail van Centraal Beheer Achmea over de aanpassing van het rentetarief op de spaarrekening. De Verzekeraar geeft aan dat de variabele rente op de RentePlus rekening per 20 december zal gaan dalen. Het rentetarief wordt voor de RentePlus rekening verlaagt naar 1,65% effectief per jaar. Dit was 1,75% per jaar.

Extra hoge rente spaarrekening RenteVast

\In hetzelfde bericht geef Centraal Beheer Achmea aan dat je voor een hoger rentetarief het spaargeld langer kan vastzetten op een RenteVast rekening. Deze rekening kun je eenvoudig zelf online openen via Mijn Verzekeringsmap. In de periode van 20 december 2013 tot en met 20 januari 2014 kun je profiteren van extra hoge rente op deze RenteVast rekening. Dit is dan voor de looptijden van 18 en 24 maanden. De rentetarieven voor deze looptijden zijn respectievelijk 2,25% en 2,40%. Deze tarieven gelden tot 20 januari en zijn de rentes effectief op jaarbasis.

Natuurlijk kun je ook voor andere Rente vast periodes kiezen. Kies je voor de periode van 10 jaar, krijg je op deze rekening een effectieve rente van 3,50% per jaar. Dit is het hoogst haalbare tarief op dit moment bij de rentevast rekening van Centraal Beheer Achmea. Zie de site van de verzekeraar voor eventuele andere spaarproducten van de verzekeraar.

Vergelijkbare berichten