Renteverhoging Spaarrekening Centraal Beheer

renteverhoging spaarrekening centraal beheer

Gisteren ontving ik een e-mail van Centraal Beheer Achmea met de aankondiging van een renteverhoging. De laatste maanden zagen we bij veel aanbieders alleen maar dalingen van het rentetarief. Daar komt nu een einde aan. Eerder kwam Nationale Nederlanden al met een renteverhoging. Nu volgt dus ook Centraal Beheer Achmea met een verhoging van het tarief.
Het variabele rentetarief voor de RentePlus rekening heeft Centraal Beheer op 30 juli 2013 aangepast. De rente gaat naar 1,95% effectief per jaar. Dit was voor de verhoging nog maar 1,70%.

Natuurlijk zijn de rentetarieven nog steeds niet hoog. Maar de weg naar boven is nu ingezet. Centraal Beheer Achmea geeft verder aan dat ook de rentetarieven voor de RenteVast rekening is aangepast. Hierbij ook een verhoging van het tarief.
Bij de RentePlus rekening gaat het om een variabele rente vergoeding op het spaargeld. De rente kan dus zowel stijgen als dalen. Wie meer zekerheid wil over het rentetarief kan dus kiezen voor de RenteVast rekening. Voor meer informatie over de verschillende spaarrekeningen en de voordelen daarvan verwijzen we naar de site van Centraal Beheer Achmea.

Vergelijkbare berichten