Bank of Scotland spaarrekening

bank of scotland spaarrekening

Bank of Scotland is zeer actief op de Nederlandse markt. Deze aanbieder heeft vaak leuke acties lopen met bijvoorbeeld extra gratis spaartegoed vanaf een minimale inleg op een Bank of Scotland Spaarrekening. Daarbij is de rente die op de spaarrekening wordt gegeven vaak competitief ten opzichte van de andere aanbieders van spaarrekeningen. Deze aanbieder komt er meestal erg voordelig uit bij vergelijken spaarrekeningen.

Het online portaal is erg prettig en geeft een duidelijk inzicht in de aanwas van de spaarrekening. Daarbij krijg je op een eenvoudige manier meer informatie over het opgebouwde spaartegoed en de verkregen spaarrente.

Lloyds Bank Spaarrekening


Sinds kort hebben de spaarproducten van Bank of Scotland een nieuwe naam: de Lloyds Bank Internet Spaarrekening en Termijndeposito. Voor de hypotheekactiviteiten verandert er voorlopig niets.

Nu verder als Lloyds Bank

Zowel Bank of Scotland als Lloyds Bank zijn al lange tijd actief in Nederland. Bank of Scotland biedt al jaren spaar- en hypotheekproducten voor consumenten aan. Lloyds Bank is sinds 1966 actief op de zakelijke markt. In 2009 is Bank of Scotland overgenomen door Lloyds Banking Group. Hierdoor is de grootste consumentenbank van Groot-Brittanniƫ ontstaan, die in meer dan 20 landen actief is als Lloyds Bank. Vandaar dat we ook in Nederland met onze spaarproducten verder gaan onder de naam Lloyds Bank.

(Bron: tekst overgenomen van website Bank of Scotland)