MoneYou spaarrekening

Een vrij nieuwe aanbieder van spaarrekeningen op de Nederlandse markt. Maar we hoeven niet ongerust te zijn want het is een internetlabel van de ABN Amro bank die nu gesteund wordt door de staat. Deze aanbieder komt altijd met een scherpe rente en biedt met haar internet site veel functionaliteit ten aanzien van de Moneyou Spaarrekening. Vrij eenvoudig kun je meer dan een spaarrekening aan een tegenrekening koppelen. Daarbij kun je iedere spaarrekening een eigen omschrijving meegeven.

Erg handig als je voor verschillende doelen wilt sparen. De geboden functionaliteit is zeer volledig en erg handig in het gebruik. Het Gouden Spaarvarken, de prijs voor de best renderende spaarrekening zonder beperkende voorwaarden, is in 2011 wederom gewonnen door de spaarrekening van MoneYou.

Regelmatig vergelijken loont met MoneYou spaarrekening

En zie ook de informatie van Moneyou over het vergelijken van de spaarrekeningen:
Door de historisch lage rente in 2010, oriĆ«nteren mensen zich minder op spaarrentes dan in voorgaande jaren. Dit is jammer omdat door beter te vergelijken in sommige gevallen eenvoudig honderden euro’s extra verdiend kunnen worden. In de laatste weken van 2010 zijn op verschillende langlopende deposito’s reeds renteverhogingen doorgevoerd. Voor 2011 zijn daarnaast ook voor spaarrekeningen de eerste spaarrentes al verhoogd. Dit zijn duidelijke signalen die aangeven dat het in 2011 belangrijk is om regelmatig de spaarrentes te vergelijken en bij grote verschillen te overwegen om over te stappen.